RSS Feed!

portfolio

blog

Interim communicatieadviseur Fonds voor Cultuurparticipatie

2019 was voor het Fonds voor Cultuurparticipatie een roerig jaar, met een directeurswissel, een groeiend takenpakket en de start van de voorbereidingen voor de aankomende beleidsperiode. Vanwege het vertrek van de communicatiemanager sprong ik in als communicatieadviseur om het communicatieteam tijdelijk te versterken.

Tot mijn takenpakket behoorden onder meer:

– de publiekscommunicatie rondom diverse subsidieregelingen

– advies en ondersteuning bij het invoeren van een nieuwe website

– het samenstellen van het jaarverslag/bestuursverslag

– de realisatie van een corporate brochure en divers drukwerk.

Een bijzondere samenwerking met een hecht team waarin ik me vanaf dag 1 op mijn plek voelde.

By | 5. Feb 2020 | advies | Reacties staat uit voor Interim communicatieadviseur Fonds voor Cultuurparticipatie